Docksides.

Allas vår Göteborgsko seglarskon har gjort en comeback som tillochmed M.Jackson skulle ha varit stolt över så här i efterhand.

Som alla med lite substans i hjärngloben vet så har seglarskon varit en favorit i många garderober i många år... i så många som 40år faktiskt. Om du har ett par Docksides vill säga, de firar just nu med att svennebanan och jag får skicka in bilder på våra trotjänare. och berätta vad de upplevt... och ja just det man kan vinna ett par nya..

Mina har gjort det mesta faktiskt, de har haft en stor dragning för ett amerikansk företag värt miljoner, ja kronor inte dollar, de har hoppat på Bruce S konsert, de har vandrat Waikiki beach fram, de har spelat på Casino i Las vegas...   om dom har seglat, njaa måste dom det.? Jo det har dom faktiskt, Gotland runt, det var sjukt spännande och mycket action, ett tag höll burkmaten på att ta slut!!!!

Vad jag vill ha sagt med det här??  Ja bra fråga, återkommer med svar..



Kommentarer
Postat av: Magnus

Din blogg verkar lovande! Prenumeration startad. :)



Lycka till!

2009-07-01 @ 07:33:40
Postat av: Samuel





"small bag on a string" ett måste :)



Seglarpjucks på äventyr likaså :)



Har själv ett par Sperry Topsiders som jag köpte när jag bodde i USA. Gillar som din bild att ha ett par mörkblå jeans till. Jag tycker det är snyggt med lite kortare byxben och sen barfota i.



Mvh



Samuel

2009-07-01 @ 11:57:04
URL: http://industribolaget.blogg.se/
Postat av: Petra

haha :)

2009-07-01 @ 19:26:54
URL: http://azzurro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0